Patah Seribu

Walau kau tiada di sini
Ku tetap ingat semua pesanmu
Ku hidup seolah-olah kau masih ada
Bisikan kata kepadaku

Bilakah kau akan utuskan surat buatku
Aku terus menunggu tibanya kata cintamu

oh.. patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi

Biar pergimu tanpa relamu
Namun hatiku tetap rasa
Kejamnya kau meninggalkanku dengan nota-nota
Cinta buat kita berdua bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu
Kan ku bakar semua hapuskan semua kenangan

Patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi

Sayangku mohon padamu
Segera tinggalkanku
Pergilah kau ke tempat yang kau tuju
Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku

Pergilah…


p/s : best giler lagu ini..sekian.

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Katakan TIDAK....
blogwalking as usual after network ok. =p ..before that makan2 sempena birthday officemate merangkap farewall party utk beliau jugak..."bye2 maz...goodluck di tempat baru...". lots of food and laughter too...luckily takde class kat sebelah pantry td...heheheheeheeee. me bawak nugget & fries je..ala2 org bujang gitu..ahaks!..what to do...x terer masak nanti lain lak jadinye....heheheeheheee...ok,ada something nak share,amek dr blogserius tadi...thanks ye obiefiend =) dan peringatan utk semua "INI SERIUS"

-daa-



p/s: harap en suami membaca blog ini...hehehehee
Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Game time
Haluuuuuuuuu....lama sudah tak post bab2 kempen nie...kali ni best sebab boleh main2 time free or serabut di office...hehehehehe..jomla main sama2 boleh menguji or menambah pengetahuan gitu.. =) sile click DI SINI or click kat iklan sebelah kanan blog tue ha....Have Fun!!!!!!!!!!!!!!

-daa-
Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Malu tapi.....

rindunyer rasa di hati ni...pada siapa lagi kalau bukan pada en.suami tue...busy amat sepanjang cuti sekolah....sejak cuti raya haji asyik berpisah je...huhuhuhuhuuu...macam ni la gamaknye rasa pasangan yg PJJ kan.....nampak gaya nye begini la yg akan berlaku pada musim cuti sekolah seterusnya...huhuhuhuhuhuhuuhuuuuu...

-daa-

p/s : cepat balik awak tue........ =)
Labels: 1 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 

Tiap Hari SayanG

Daisypath Friendship tickers
  • Mari Mengira

    Q.U.O.T.E

    - FloaT LikE A ButterFly,Sting Like A Bee -

    Am I Happy......

    PeNjAgA DuNiAkU

    PeNjAgA DuNiAkU

    AmAnaT PeNjAgA DuNiAkU

    Dunia itu INDAH............... =) dan PINJAMAN semata2...........


    Mencuba NasiB.....

    Mencuba NasiB.....
    Mamarifqy contest

    Peace Contest

    Followers