Adam Gila Bola
sekarang musim macam2 Adam....sejak umur setahun ni macam2 peel...yang pasti Adam ni jenis budok suka senyum dan pandai buat nakal (means buat kelakar...) hehehehehee...happy Mama tgl peel Adam nie...now musim cuti sekolah so Adam pon mcm bdk dh bersekolah,asyik kena hantar balik kampung je...=( tp xpe rezeki Ayah Adam kan...cuti sekolah kn musim org kahwin...heheehehhe.masyuk Ayah Adam...ehem2...biasa job weekend je so x kena tgl Adam but now weekdays pon ada...rasa rindu kalau x tgk Adam dlm sehari...rasa mcm feeling bercinta plk dh... =p . hari2 Mama tgk blk pic2 Adam dr kecik sampai skrg...videoclip pon dok ulang tgk...kronik sungguh bunyinye....kalah time bercinta ngan Ayah Adam...hahahahahaaha...anak o anak....cepatla rajin2 menapak syg..leh kita g jalan2..main kejar2...actually Adam dh boleh menapak lebih 5 steps but punya la malas nak berdiri jalan.siap Ayah Adam paksa2 lg...mcm training ape je dh Mama tgk..but skill memanjat memang hebat...now pandai wat facial expression mcm cth seperti d bawah.pantang org nk snapp pic mcm2 gaya dibuatnye...comey!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alhamdulillah penghibur Mama dan Ayah...time buas pon rs x sampai hati nak marah sebab buat gaya nakal...apa2 la Adam..jangan pasif sdh n hyperactive...umur skrg umur nk explore so silakannnnnn.... =)

 
Nama : Adam Fahmi (Sepek)
Tarikh Lahir : 19 September 2012
No Jersi : 19
Posisi : Penjaga Gol
Bakal Pasukan : Kelantan FA 2033 (HaHaHa)
 

p/s: copy paste pic dan ayat dr fb Ayah Adam =) 

macam2 toys Mama beli,BOLA jgk yg Adam paling suka.dr bola size kecik sampai bola sepak Adam ada.but yg besar x main mana sebab berat..hahahahahaa...last2 Mama beli ball house...senang kerja Mama,kutip semua bola masuk dlm umah tue..then letak Adam main dlm tue...heheheehehee.tp sekejap je la tahan pastu keluar merayap dan baling bola...heheheheehe.

-daa- 
1 tahun 1 bulan 4 hari
ahsyumm!!!!!berabuk giler blog nie kn..heheheheehe..tetibe rasa rindu,rindukn adam yg duk di KB bakal blk hari nie...xsabarnye...baru 3 hari berpisah n bkn 1st time pon tp xtau kenapa rindu sungguh2 kali nie..ngade kn...heheheehe..ok adam dah setahun 1 bln 4 hari umurnye..plan nk wat entry time birthday adam but terbusy...haha..sekarang rasa x sabar nak tunggu adam 1st step...bila dok jauh nie pon takut if terlepas moment itu nati eventhough kalu adam di KT pon maybe miss gak sbb keluar bekerja kn...Ayah adam la plg best nati..ah,jeles2... =p

ok tue je..lama2 nt lg parah rindu2 ini..

P/S: mula bercinta dengan Si Hitam minggu nie... =)
ini hari,hari saya...eceeeee
kepada semua pendidik (bermula dgn mak,ayah,family then officially dgn cikgu tadika,cikgu sek rendah,cikgu mengaji quran,mrsm,matrik,ukm,rakan2 n dunia amnya) :SELAMAT HARI GURU dan TERIMA KASIH BANYAK2 atas semua tunjuk ajar yg dr SEKECIL-KECILNYE HINGGA SEBESAR- BESARNYA...

-daa-

p/s :lupa pulak ke cikgu sehati sejiwa WAN FADLI dan cikgu baby Adam Fahmi yg hari2 mengajar saya BERSYUKUR & BERSABAR..heheehehe. XOXO
0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
You Can Do It!!!!!!!!!!!!!!!!
lately rasa down je...so cepat2 naikkan semangat semula!!!!!!
-daa-
Adam Fahmi 6 bulan+
 asyik nak main2 je tak kira siang or malam
 x reti duduk diam2 dh dlm car seat...aigoo
 berpakaian pink oleh ayahnye...nasib baik x nampak jambu...hahahahha
 dah pandai meniarap =)
ok,mama terpaksa letak dlm walker walaupun tau x baguih...kalu x menangis je nak org duduk dpn mata dia =p


-daa-

p/s : Ayah bagitau Adam pernah sebut "Mama"...ok kembang hati Mama....heheeheehehee..
Rubber stamp
okay,my 1st ever rubber stamp...speechless bila dapat...nak complaint tp mcm buat penat je...aigooo,makanye perlu la buat sendiri je...huhuhuhuhuhuu..
APTB

-daa-
Labels: 1 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Glowing2

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Ana Muslim

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
English lesson =)

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Makanan Untuk Adam
-daa-
DAH MAI DAH..............
2,3 hari nie asyik trfikir2 lg...PHD o PHD.....1stly fikir "TEMPAT" memula plan g oversea...pastu local...pastu oversea la pastu local mula la...ok bertahan sampai la 2,3 hari nie...tetiba semalam trpk blk...oversea2...huhhuhuhuhuuu...apa nk jadi ni....ahhhhh,pening2...banyak hal kena pertimbangkan...diri sendiri,suami,anak,famili,duit...duit...duit....heheheeheheee...yang last tu penting supaya sentiasa TENANG masa study nati...eceeee...2ndly "FIELD OF INTEREST" pon kena fikir2 masak2...purely anatomy or mixed...pathoanatomy,neuroanatomy.....or pathology je
pening2,kita take 5 dulu...sehingga rasa nak sangat bru fikir balik...boleh gitu? heheheehehee


-daa-
Labels: , 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Lampu hijau
mereka kalut di FB meneka lampu hijau pe kah itu...ni ha jawapannye...hehehehehee..welcoming Wan Muhammad Adam Fahmi Bin Wan Fadli into cyberworld.... Alhamdulillah Adam dah selamat buat lip repair...


 



Ridikeles
just watched the listen video...one word pop up.."ridikeles" ...hahahahhahaaa...n of course to the older one... =p


p/s: rindu lak nk tgk citer harry potter =)

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
I.L.M.U

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Mari beramal

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
H.U.M.A.N

Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 

Tiap Hari SayanG

Daisypath Friendship tickers
  • Mari Mengira

    Q.U.O.T.E

    - FloaT LikE A ButterFly,Sting Like A Bee -

    Am I Happy......

    PeNjAgA DuNiAkU

    PeNjAgA DuNiAkU

    AmAnaT PeNjAgA DuNiAkU

    Dunia itu INDAH............... =) dan PINJAMAN semata2...........


    Mencuba NasiB.....

    Mencuba NasiB.....
    Mamarifqy contest

    Peace Contest

    Followers