yay!!!!!........

hepi coz dpt online kt umah,free lak tue...heheheheee. tp xtau nk layan pe gak...huhuhuuuu..

-daa-
Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
gundah gulana...........

memang aku tgh berfikir panjangggg.............semua 4W 1H aku pk....kenapa?kenapa?kenapa?salah aku ke?keadaan kot.......=( tp xrasa tenang gak...org itu xrespon...dingin je....tp kalau aku mtk tolong,dia ada....tp aku rasa dia x ikhlas pulak..sbb xde kemesraan lg...sabar,sabar,sabar.....tue je yg aku pk...cepatla pergi perasaan xbest nie..aku lemas mcm nie...trus rindukn mak...teringatkn mak jugak buat aku bsabar n krg pk hal nie...kekdg rasa mcm xde pe yg serius pon,aku kot tlebih emo...ntah pe2 je...haihhh..........mengeluh lg...=(
"berubah jd org matang n bkn mcm budak2 yg xtau ape".......pe maksud ayat ni sebenarnya...
lantakla aku de benda lain lg penting skrg nie...thesis....fokus2...last word aku pk tuk hal nie..."whatever..." fav word aku..heheheheee

-daa-
Labels: 0 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 
Momordica charantia
apo ko benda tue???heheheeeee.tue la tumbuhan kajian aku...aka PERIA...=)


alhamdulillah aku dh start research work,dh submit animal ethic,nextweek msk meeting...1st time,coz b4 nie aku aku x main tikus2 nie...clinical sampel je,2 pon dh dpt approval so,trus wat keje...hopefully lulus..chaiyo!

dh start tgk2 flow work research nie,anesthesize tikus n create wound..extraction je blom lg...tgk oad wat keje coz tajuk hampir sama cuma tumbuhan je lain...nsb baek de tok guru...Oad(coursemate anatomy) n Ah Lin(coursemate biomed)...thanks ye korang.....=)

now,aku dok berkira2 tuk dptkn broadband setelah wireless ukm kl yg hampeh nie...penat je aku usung beg laptop hari2...xle access lak...cis,cis,cis...1 lg,aku nk camera digital sb kena amek gambo tikus memanjang nt...walaupon aku suka brgambo tp aku x penah memiliki camera...percaya x?mana x nye asyik interprem dlm camera org x pon aku kn ade personal photographer...hehehehee.hah,pinjam camera photographer la....kui,kui,kui....

tajuk penuh thesis aku :

Action of momordica charantia extract on wound of streptozotocin-induced diabetic rats

doakn aku berjaya siapkn sem nie ye...harap2 x kena extend....chaiyo!!!!

selain dok pk thesis hari2...aku pon tpk tuk cr part time job yg sesuai...tp mengenangkn aku kena jg tikus nie...mcm payah la pulak...aku plan nk cr keje yg start kol6ptg keatas,tp nt aku kn dtg lab mlm2 tuk puasakn tikus...haih,nk keje weekend je pon cm x sesuai coz once aku start treatment,kn sampai 10 hari included weekend la tue...haihhhhh...........mcm mana nie?
kenapa aku kena keje???sbb aku nye loan mara dh abis sudah...huhuhuhuuuu...family loan,mcm segan dh nk apply...heheheheee

xsabarnye aku nk biskn thesis nie...then leh keje btul2 blk,pegang duit sendiri...money,money,money....come to me...mcm best je ayat tue...=)

-daa-
Labels: 1 jeRiTan dUniA luaR | | edit post
Reactions: 

Tiap Hari SayanG

Daisypath Friendship tickers
  • Mari Mengira

    Q.U.O.T.E

    - FloaT LikE A ButterFly,Sting Like A Bee -

    Am I Happy......

    PeNjAgA DuNiAkU

    PeNjAgA DuNiAkU

    AmAnaT PeNjAgA DuNiAkU

    Dunia itu INDAH............... =) dan PINJAMAN semata2...........


    Mencuba NasiB.....

    Mencuba NasiB.....
    Mamarifqy contest

    Peace Contest

    Followers